Miercuri, 14 Aprilie 2021
EmailTipărireExport ICS

Artiști plastici în teatru

Titlu:
Artiști plastici în teatru
Când:
Dum, 19. Iulie 2020, 20:00 h - Dum, 26. Iulie 2020, 21:00 h
Unde:
Muzeului Satului - Baia Mare, Maramureș
Categorie:
Festivalul „Repere, Mituri, Identități”
Created by:
Super User

Descrierea

Cea de-a patra ediție a Festivalului „Repere, Mituri, Identități”, organizată de Teatrul Ararat, cu sprijinul Primăriei Baia Mare și al Consiliului Județean Maramureș, având ca „gazdă” și partener principal totodată, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară din Baia Mare, va debuta DUMINICA aceasta, 19 iulie, la ora 20, cu vernisajul expoziției „Artiști plastici în teatru”.
Foști sau actuali angajați ai Teatrului Municipal din Baia Mare, indiferent de profesia pe care au avut-o sau o au în teatru, își vor uni talentele sub semnul artelor plastice, în cadrul expoziției care va da startul acestei ediții a Festivalului. Vernisajul va avea loc într-un spațiu neconvențional (șura casei Preluca, din Muzeul Satului).
Vor expune: Dorel Topan, Mihai Vălu, Lucian Marchiș, Irina Oțoiu, Ioana Matei, Adrian Ciocan, Dan Prodan, Dan Bozântan și Claudiu Pintican.
Vor prezenta vernisajul: Ioan Marchiș, Monica Mare, Ana-Maria Nagy, Liliana Voș.

Picturile care vor compune expozițiile vor putea fi văzute și, eventual, achiziționate, timp de o săptămână, până la deschiderea următoarei expoziții.

 
Intrarea este LIBERĂ, în limita locurilor disponibile!
Informații suplimentare la 0723 275 912 / 0740 043 136


Adresa

Location:
Muzeului Satului
Strada:
Dealul Florilor nr. 1
Orașul:
Baia Mare
Județul:
Maramureș
Țara:
Romania

Vă așteptăm la spectacolele noastre

Biletele se pot cumpăra de la casieria Casei de Cultură, de luni până vineri, între orele 11 și 15, precum și din foaierul Teatrului Ararat (etajul 1), cu o oră înainte de începerea spectacolului.
De asemenea biletele mai sunt disponibile și la librăria Nicolae Steinhardt, hotelul Mara și magazinele „Foto Europa” și „Foto - Muzică și Sport” (B-dul București).

Sau, on-line, pe rândul 5, de pe site-ul 

Informații şi rezervări la numărul de telefon:
0740-043 136 / 0723-275 912 / 0723-196 398