Sâmbătă, 13 August 2022
EmailTipărireExport ICS

Soacra cu trei nurori

Titlu:
Soacra cu trei nurori
Când:
Dum, 1. August 2021, 20:00 h - 21:30 h
Unde:
Muzeului Satului - Baia Mare, Maramureș
Categorie:
Festivalul „Repere, Mituri, Identități”
Created by:
Leonard Alexandru Pop
Soacra cu trei nurori

Descrierea

Teatrul Ararat vă invită DUMINICA ACEASTA, 1 august 2021, începând cu ora 20, în Muzeul Satului din Baia Mare, la deschiderea ediției a V-a al Festivalului “Repere, Mituri, Identități”. Primul spectacol din cadrul festivalului este „Soacra cu trei nurori”. Având la bază celebra poveste plină de farmec a inegalabilului nostru Ion Creangă, spectacolul „Soacra cu trei nurori" este conceput pe mai multe nivele putând astfel da satisfacții atât celor mici cât și celor maturi. Realizat cu mijloace simple, care au însă un mare impact asupra publicului, el ne vorbește despre adevăruri umane, universal valabile, cu care oricare dintre noi poate să se identifice. Avem certitudinea că acest spectacol, actual, interactiv, presărat cu mult umor de bună calitate, captează atenția și cucerește. Simplitatea, replicile pline de haz și umor, precum și talentul incontestabil al protagoniștilor, sunt ingrediente sigure care fac ca el să fie pe deplin gustat de public.

Distribuția: • Aurora Prodan • Sanda Savolszky • Camelia Strat • Ruxandra Lăzărescu • Claudiu Pintican Regia artistică: Claudiu Pintican.

PREȚ BILET:
-30 lei preț întreg
-15 lei preț redus (de care pot beneficia copii, elevi, studenți, pensionari)

Locurile fiind limitate vă rugăm să completați acest formular dacă doriți să participați la specatcol.


Adresa

Location:
Muzeului Satului
Strada:
Dealul Florilor nr. 1
Orașul:
Baia Mare
Județul:
Maramureș
Țara:
Romania

Parteneri media

KissFM      RadioPro  

Vă așteptăm la spectacolele noastre

Biletele se pot cumpăra de la casieria Casei de Cultură, de luni până vineri, între orele 11 și 15, precum și din foaierul Teatrului Ararat (etajul 1), cu o oră înainte de începerea spectacolului.
De asemenea biletele mai sunt disponibile și la librăria Nicolae Steinhardt, hotelul Mara și magazinele „Foto Europa” și „Foto - Muzică și Sport” (B-dul București).

Sau, on-line, pe rândul 5, de pe site-ul 

Informații şi rezervări la numărul de telefon:
0740-043 136 / 0723-275 912 / 0723-196 398