Miercuri, 29 Iunie 2022
EmailTipărireExport ICS

Pictorul de pancarte

Titlu:
Pictorul de pancarte
Când:
Lun, 23. Mai 2022, 13:00 h - 14:30 h
Unde:
Sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor - Baia Mare, Maramureș
Categorie:
Spectacol la sediu
Created by:
Leonard Alexandru Pop
Pictorul de pancarte

Descrierea

Spectacolul aduce un personaj scos din marsupiul nostalgic al unei profesii, odată bine cotate, dar care azi nu mai există.
În interiorul monologului protagonistului, operat de prostată, apar replici rememorative, care țes o „poveste” cu final deschis, imprevizibil, care provoacă spectatorul la analiză și meditație.
Acest spectacol ne dezvăluie, într-o manieră tragi-comică, destinul unui artist din orașul Baia Sprie (Medio Monte), care în prima jumătate a vieții avea drept ocupație pictarea pancartelor cu lozincile regimului comunist, urmând ca în a doua jumătate a vieții, în urma revoluției din 1989, rămânând și fără „obiectul muncii”, să încerce să se adapteze noilor condiții de trai, caracteristice perioadei de tranziție.
„Pictorul de pancarte” aduce în fața spectatorilor o mostră autentică din viața unui artist, conștient de propria valoare („Mie talentul nu mi-a lipsit niciodată”), însă, tributar tarelor societății românești, ante și postrevoluționare, oferindu-le totodată, multiple posibilități de identificare cu situații și crâmpeie din această viață.
Un spectacol de și cu, Claudiu Pintican.
Accesul copiilor este permis numai cu acordul părinților.
Bilete și rezervări: 0740 043 136 - 0723 275 912
Preț bilet: 30 Lei (15 Lei reducere)


Adresa

Location:
Sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor
Strada:
B-dul Independenţei 4
Orașul:
Baia Mare
Județul:
Maramureș
Țara:
Romania
Sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor

Parteneri media

KissFM      RadioPro  

Vă așteptăm la spectacolele noastre

Biletele se pot cumpăra de la casieria Casei de Cultură, de luni până vineri, între orele 11 și 15, precum și din foaierul Teatrului Ararat (etajul 1), cu o oră înainte de începerea spectacolului.
De asemenea biletele mai sunt disponibile și la librăria Nicolae Steinhardt, hotelul Mara și magazinele „Foto Europa” și „Foto - Muzică și Sport” (B-dul București).

Sau, on-line, pe rândul 5, de pe site-ul 

Informații şi rezervări la numărul de telefon:
0740-043 136 / 0723-275 912 / 0723-196 398