Gunoierul 2016„Gunoierul” este primul spectacol al Teatrului Ararat, pe care băimărenii au avut ocazia să îl guste în numeroase ocazii (au avut loc peste 40 de reprezentaţii), dar care a fost prezentat şi la Arad, Sighişoara, Oradea, Iaşi, Bucureşti şi Cluj. Chiar şi românii din străinătate au putut să îl vadă, în cadrul unui turneu întreprins de Teatrul Ararat în Germania. De fiecare dată, comedia, care vorbeşte despre felul în care gunoiul menajer poate revela cele mai intime aspecte ale vieţii noastre, a avut succes, fie că a fost jucată în faţa unui public format din muncitori, fie că a fost urmărită de studenţi sau intelectuali. Spectacolul – care poate fi jucat în orice fel de spaţiu, întrucât are o recuzită sumară –îi are în formula de distribuţie pe: Claudiu Pintican (fondatorul Teatrului Ararat, actor şi regizor la Teatrul Municipal băimărean), Diana Podăreanu (actriţă la Teatrul Municipal din Baia Mare), Liviu Topuzu (profesor de arta actorului în Târgu Mureş) şi Dan Cordea (actor la Teatrul Municipal din Baia Mare). În anul 2016 spectacolul este reluat într-o nouă distribuție: Claudiu Pintican, Mircea Gligor, Sanda Savolszky şi Dan Cordea.

Vă așteptăm la spectacolele noastre

Biletele se pot cumpăra de la casieria Casei de Cultură, de luni până vineri, între orele 11 și 15, precum și din foaierul Teatrului Ararat (etajul 1), cu o oră înainte de începerea spectacolului.
De asemenea biletele mai sunt disponibile și la librăria Nicolae Steinhardt, hotelul Mara și magazinele „Foto Europa” și „Foto - Muzică și Sport” (B-dul București).

Sau, on-line, pe rândul 5, de pe site-ul 

Informații şi rezervări la numărul de telefon:
0740-043 136 / 0723-275 912 / 0723-196 398

Parteneri media

KissFM      RadioPro