Piatra din casă

Piatra din casaPiesa „Piatra din casă”, după Vasile Alecsandri în regia lui Claudiu Pintican, satirizează unul din obiceiurile micii boierimi din Moldova secolului 19, și anume acela de transformare a căsătoriei într-un târg: mama, văduvă, caută să-și mărite fata cât mai repede pentru ca, la rândul ei, să fie slobodă să se poată și ea re-căsători ulterior.
În jurul subiectului se conturează numeroase momente hilare (umor de situație, de limbaj, de caracter) ce scot la iveală personalitatea protagoniștilor și mentalitatea vremii.
Din distribuție fac parte actorii Camelia Blidar Strat, Aurora Prodan, Ruxandra Lăzărescu, Mihai Nae, Andrei Han, Dan Cordea și Claudiu Pintican.
Aranjament muzical și interpretare la pian: Ara Sânziana Pintican.

S-ar putea să vă placă și...

Parteneri media

KissFM      RadioPro  

Vă așteptăm la spectacolele noastre

Biletele se pot cumpăra de la casieria Casei de Cultură, de luni până vineri, între orele 11 și 15, precum și din foaierul Teatrului Ararat (etajul 1), cu o oră înainte de începerea spectacolului.
De asemenea biletele mai sunt disponibile și la librăria Nicolae Steinhardt, hotelul Mara și magazinele „Foto Europa” și „Foto - Muzică și Sport” (B-dul București).

Sau, on-line, pe rândul 5, de pe site-ul 

Informații şi rezervări la numărul de telefon:
0740-043 136 / 0723-275 912 / 0723-196 398