Calendar de evenimente

Soacra cu trei nurori
Sambata 01 Iulie 2023, 20:00 - 21:30
Hits : 359
Forum Gerrum Stuttgart și Teatrul Ararat din Baia Mare vă invită să vă bucurați de un spectacol teatral extraordinar!
Având la bază celebra poveste plină de farmec a inegalabilului nostru Ion Creangă, spectacolul „Soacra cu trei nurori" este conceput pe mai multe nivele putând astfel da satisfacții atât celor mici cât și celor maturi.
Realizat cu mijloace simple, care au însă un mare impact asupra publicului, el ne vorbește despre adevăruri umane, universal valabile, cu care oricare dintre noi poate să se identifice.
Suntem siguri că acest spectacol interactiv și presărat cu mult umor de calitate vă va captiva și cuceri inimile. Simplitatea, replicile pline de haz și umor, precum și talentul incontestabil al protagoniștilor sunt ingredientele perfecte pentru a crea o experiență de neuitat pentru public.
Distribuția:
• Aurora Prodan
• Sanda Savolszky
• Camelia Strat
• Ruxandra Catricicău
• Claudiu Pintican
Regia artistică: Claudiu Pintican.
Durata spectacolului: 1 h 30 min.
Locatie Hohensteinstraße 25, 70435 Stuttgart / Zuffenhausen

Parteneri media

KissFM      RadioPro  

Vă așteptăm la spectacolele noastre

Biletele se pot cumpăra de la casieria Casei de Cultură, de luni până vineri, între orele 11 și 15, precum și din foaierul Teatrului Ararat (etajul 1), cu o oră înainte de începerea spectacolului.
De asemenea biletele mai sunt disponibile și la librăria Nicolae Steinhardt, hotelul Mara și magazinele „Foto Europa” și „Foto - Muzică și Sport” (B-dul București).

Sau, on-line, pe rândul 5, de pe site-ul 

Informații şi rezervări la numărul de telefon:
0740-043 136 / 0723-275 912 / 0723-196 398